Loading images...

- Prihlásiť sa do systému -

V sekcií Fórum nájdete odpovede na svoje otázky ohľadom našich produktov. Stačí kliknúť na príslušnú tému a hneď sa Vám zobrazí riešenie danej problematiky. Ak ste nenašli to čo hľadáte, môžete nám položiť vlastnú otázku. Zoznam najčastejšie kladených otázok zobrazíte kliknutím SEM.  

» Pridať príspevok «Počet príspevkov: 5» Späť na výber témy «

Normy2019 Podrobnosti

Dobrý deň,pri norme 21.023 je nesprávne normovaný vanilkový cukor,je to tam v kg a podľa mňa by to malo byť v ks. Ďakujem.Prajem pekný deň

Autor: Madzinova
Pridané: 13.02.2019 o 10:24

Dobrý deň,

je to zapísané správne, v hrubej váhe máte ks a v čistej máte kg, je to presne tak ako pri vajciach, hrubú váhu máte uvedenú v kusoch a čistú v kg. Tieto hodnoty sa uvádzajú preto tak, aby bola správne prepočítaná EaNH.

Autor: admin007
Pridané: 13.02.2019 o 11:52

Prajem pekný deň, poprosím o opravu normy č.10.035 - . Nie je vynormované rybie mäso. Ďakujem...

Autor: Madzinova
Pridané: 14.03.2019 o 07:50

Ďakujem za info. Opravil som to, stiahnite si verziu 1.03 ešte raz.

Autor: Administrátor
Pridané: 23.03.2019 o 08:05

Dobrý deň, poprosím o opravu normy č.13.005 - Brokolica pre dospelých stravníkov je 3 kg hruba váha čistá 3,7kg- správne 2,7 kg.Ďakujem

Autor: Madzinova
Pridané: 25.03.2019 o 08:27

Dobrý deň pani Madzinová,

ďakujeme za upozornenie, kontrolovala som uvedenú receptúru s tlačenou verziou, ako aj s verziou zverejnenou na stránke MINEDU. Áno máte pravdu, je tam chyba, pre opravu chyby musíte osloviť spravovateľov a autorov MSN.

Autor: admin007
Pridané: 27.03.2019 o 16:45

Tu môžete pridať príspevok k aktuálnej téme:

Meno / Prezývka

Poznámka: Svoj príspevok formulujte čo najzrozumiteľnejšie. Do políčka "Kontrola" opíšte kód z obrázka. Políčko s e-mailovou adresou môže ostať prázdne.

Upozornenie: Príspevky obsahujúce urážlivé, vulgárne alebo inak nevhodné výrazy budú vymazané. Administrátor webu neručí za obsah príspevkov.

E-mail

Obrázok

Kontrola

Text príspevku