Loading images...

- Prihlásiť sa do systému -

V sekcií Fórum nájdete odpovede na svoje otázky ohľadom našich produktov. Stačí kliknúť na príslušnú tému a hneď sa Vám zobrazí riešenie danej problematiky. Ak ste nenašli to čo hľadáte, môžete nám položiť vlastnú otázku. Zoznam najčastejšie kladených otázok zobrazíte kliknutím SEM.  

» Pridať príspevok «Počet príspevkov: 1» Späť na výber témy «

Réžia Podrobnosti

Dobrý deň prajem!
Veľmi by som Vás prosila, ako počítate réžiu pre cudzích stravníkov a zamestnancov?
Počítate 55% z predpísanej sumy za stravu, alebo inak? Ďakujem veľmi pekne.
S pozdravom Iveta

Autor: Iveta
Pridané: 05.11.2019 o 10:30

My máme tiež tak - 45% sú náklady na potraviny a 55 % sú režijné náklady

Autor: Nemethová
Pridané: 08.11.2019 o 13:59

Tu môžete pridať príspevok k aktuálnej téme:

Meno / Prezývka

Poznámka: Svoj príspevok formulujte čo najzrozumiteľnejšie. Do políčka "Kontrola" opíšte kód z obrázka. Políčko s e-mailovou adresou môže ostať prázdne.

Upozornenie: Príspevky obsahujúce urážlivé, vulgárne alebo inak nevhodné výrazy budú vymazané. Administrátor webu neručí za obsah príspevkov.

E-mail

Obrázok

Kontrola

Text príspevku